top of page

LPG - En Quickfix?

Uppdaterat: 9 jan.

Jag använder mig av den senaste modellen av LPG-Maskin som heter Alliance.

LPG Endermologie är en 100 % naturlig metod och bygger på meknisk cellstimulering och bearbetning av olika vävnadslager. Dess effektivitet har ett solitt stöd i vetenskapliga studier.


Men LPG maskinen kan man jobba på olika behandlingsmål, som t.ex.


Fettförbränning Tack vare det patenterade Alliance behandlingshuvudet gör endermologie det möjligt att punktbehandla och reducera envisa fettansamlingar som är opåverkbara av kost och träning (armar, mage, rygg, midja, lår etc). Behandlingen anpassas efter kundens behov och olika hudtyper. Reducering av celluliter Celluliter drabbar 90% av alla kvinnor (även den smalaste och mest vältränade kan få celluliter) och består av lagrat fett och vätska i vävnaden i kombination med dålig cirkulation. Med LPG Endermologie bearbetas vävnaden på djupet, cirkulationen förbättras, fett förbränns och vätska dräneras. På så vis löser behandlingen grundproblemen varför celluliterna uppstår. Uppstramning av huden Hudens elasticitet kan påverkas av olika faktorer; viktförändring, graviditet, ålder mm är faktorer som gör att huden tappar sin spänst. Det påverkar hela kroppen men blir ofta mer påtagligt på vissa områden såsom insida lår, mage och armar. LPG Endermologie stramar upp huden och inriktas framförallt på de områden kunden har problem. Svullna ben Symtom som tunga, smärtsamma ben, svullna vrister och fötter är ofta en följd av att blodflöde och lymfcirkulation inte fungerar riktigt bra. Toxiner och slagg stannar kvar istället för att dräneras bort, vilket kan ge svullnad. LPG Endermologie är mycket effektiv för att öka cirkulation och dränage, vilket minskar svullnaden. Välmående Behandling med LPG Endermoloigie är i regel behaglig. Den nya kroppsbehandlingen med Alliance påminner om manuell massage i bearbetningen. Upplev en exklusiv behandling som erbjuder extrem effekt och avkoppling.


Men hur snabbt går det?

När kan man se resultat av behandlingen? Tänk lite som med träning, hur många ggr måste du gå till gymmet för att det ska börja synas på utsidan?

-Ganska många ggr, eller hur?

Och samma sak med LPG, vi börjar jobba inifrån för att lösa "problem" Vi kan välja att bara jobba på ytan och få ett snabbare resultat, men grejen är att det ganska snabbt kommer gå tillbaks till ursprungsläget.

LPG är dessutom en 100% naturlig behandling som är skonsam för vävnaden och därför tar det lite längre tid att se resultat än om du använder mer aggressiva metoder.

När man gör en LPG-Behandling så bearbetas hela kroppen för att man vill få igång lymfflödet i hela kroppen. Och även om man kanske vill fokusera på att mjuka upp kroppen och få avslappning och cirkulation till muskler så skadar det ju inte att den samtidigt får igång elastin och kollagenproduktionen så att huden blir fastare!


Att gå en kur med LPG är toppen, men enstaka behandlingar för välmående är verkligen en investering för din kropp och sinne!


Det är svårt att förklara hur en LPG behandling känns, den måste upplevas! Så jag rekommenderar starkt att boka en tid!


Kram

84 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page